Υποδομή Προπονήσεων

Το βοηθητικό γήπεδο ποδοσφαίρου βρίσκεται δίπλα από το κυρίως Στάδιο (κτίριο 1). Περιβάλλεται από στίβο 8 διαδρομών με ταρτάν, υψηλών προδιαγραφών και διαθέτει όλες τις υποδομές εγκαταστάσεων που είναι απαραίτητες για αθλήματα ρίψεων και για αγωνίσματα αλμάτων (ύψος, μήκος, τριπλούν). Τέλος υπάρχει κερκίδα 1200 θέσεων και αποδυτήρια πλήρως εξοπλισμένα με ντους και WC. Σε όλους τους χώρους υπάρχει πρόβλεψη για την εξυπηρέτηση αθλητών με κινητικά προβλήματα.

photo26

Το κτίριο 3 είναι το κλειστό προπονητήριο του Σταδίου. Σε ένα νεόδμητο, καλαίσθητο κτίριο μήκους 130 μέτρων που το επάνω μέρος του λειτουργεί και ως είσοδος κοινού, στον ευρύτερο χώρο του Σταδίου στεγάζονται μία σειρά από εγκαταστάσεις για την προπόνηση των αθλητών. Στο επάνω μέρος του κτιρίου υπάρχει στίβος μήκους 117 μέτρων και πλάτους 10, με ταρτάν και τέσσερις διαδρόμους. Στο ισόγειο υπάρχει κλειστό γυμναστήριο για προπονήσεις σε άλμα επί κοντώ και χώροι προπόνησης για τα αθλήματα της γυμναστικής, της άρσης βαρών, της πυγμαχίας, της πάλης, του Τζούντο και του Ταε Κβο Ντό. Διαθέτει τρία πλήρως εξοπλισμένα αποδυτήρια και WC καθώς και χώρους προθέρμανσης. Το κλειστό προπονητήριο επικοινωνεί με υπόγειο πέρασμα με το κυρίως στάδιο (κτίριο 1).

photo30

Στην ανατολική πλευρά του σταδίου, προς τη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου με Κατσιμήδη, υπάρχει και ο στίβος ειδικά για τα αθλήματα ρίψεων.