Παρακολούθηση Αγώνων

photo32

Το κυρίως κτίριο του Σταδίου, το κτίριο 1, έχει μικτή χωρητικότητα 27.770 θέσεων με καθαρή χωρητικότητα 26.712 θεατών. Στο παρελθόν το Στάδιο είχε αρχικά χωρητικότητα 39.000 θεατών που με την κατασκευή του επάνω μέρους του σταδίου είχε αυξηθεί σε 47.000. Η σημερινή χωρητικότητα προέκυψε με την τοποθέτηση νέων καθισμάτων που είναι όλα αριθμημένα, από άθραυστο υλικό, άφλεκτα και βιδωμένα στο δάπεδο.

photo39

Το 12% από αυτές τις θέσεις είναι στεγασμένες. Υπάρχουν 670 θέσεις επισήμων, 150 θέσεις φωτογράφων και 390 θέσεις δημοσιογράφων, 300 του έντυπου και 90 του ηλεκτρονικού τύπου. Στο επάνω μέρος του κτηρίου 2 έχουν δημιουργηθεί σουίτες για την παρακολούθηση των αγώνων, που προσφέρουν εντυπωσιακή θέα προς τον αγωνιστικό χώρο.

Επιπλέον, δημιουργήθηκαν νέες πύλες εισόδων – εξόδων που εξυπηρετούν με άριστο τρόπο όλες τις κατηγορίες πληθυσμιακών ομάδων, αθλητές, Διοίκηση, Τύπο, VIP , κοινό και τεχνικό προσωπικό) και αντίστοιχα οχήματα. Οι διαπιστευμένοι χρήστες, αθλητές, παράγοντες, VIP ' S ,εκπρόσωποι ΜΜΕ κτλ, μπορούν να εξυπηρετούνται αποκλειστικά σε χώρους που βρίσκονται στη δυτική περιοχή, χωρίς να χρειάζεται να διασχίσουν άλλες περιοχές και να διασταυρωθούν με κινήσεις άλλων χρηστών.

Το στάδιο διαθέτει θέσεις για άτομα με αναπηρία (ΑΜΕΑ), εύκολα προσπελάσιμες με ράμπες καθώς και ειδικές τουαλέτες. Γενικότερα έχει ληφθεί πρόνοια ώστε όλοι οι λειτουργικοί χώροι που προβλέπεται να χρησιμοποιούνται από αθλητές, συνόδους και κοινό, να είναι προσβάσιμοι στα άτομα με ειδικές ανάγκες κατά τρόπο ικανοποιητικό.

Παράλληλα, το βοηθητικό γήπεδο διαθέτει και αυτό μία μικρή κερκίδα 1200 θέσεων.

Το Στάδιο διαθέτει και χώρους εξυπηρετήσεως του κοινού, όπως φουαγιέ, εστιατόριο, καφετέριες και κυλικεία καθώς και χώρους υγιεινής, ξεχωριστούς για κοινό, δημοσιογράφους και επισήμους.