Κάλυψη αγώνων

Δημοσιογραφική κάλυψη

Για τη δημοσιογραφική κάλυψη αθλητικών γεγονότων το Καυτανζόγλειο Στάδιο διαθέτει 90 θέσεις για τους δημοσιογράφους του ηλεκτρονικού τύπου, τον τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σχολιασμό. Οι θέσεις είναι απομονωμένες από τους θεατές με πλεξιγκλάς, διαθέτουν επίπεδη επιφάνεια για γράψιμο και καλό φωτισμό καθώς και υποδοχές ISDN.

Για τους δημοσιογράφους του γραπτού τύπου διατίθενται 155 καθίσματα με γραφείο (διαστάσεις γραφείου 80x180cm2). Το κάθε γραφείο διαθέτει ρευματοδότη (220V, 50Hz) και υποδοχή τηλεπικοινωνιών τύπου ISDN. Πέραν των καθισμάτων με γραφεία υπάρχουν και 145 θέσεις χωρίς γραφεία αλλά με αναλόγια.

Το Στάδιο διαθέτει οργανωμένη αίθουσα τύπου, με εύκολη πρόσβαση από τα δημοσιογραφικά θεωρεία και την αίθουσα συνεντεύξεων. Η αίθουσα τύπου διαθέτει 110 γραφεία τα οποία είναι εφοδιασμένα και με ρευματοδότες (220V, 50Hz) και με υποδοχές ISDN. Η αίθουσα συνεντεύξεων τύπου είναι κοντά στα αποδυτήρια και στην αίθουσα τύπου και διαθέτει σύστημα ήχου.

Το Καυτανζόγλειο διαθέτει για τους φωτογράφους χώρο, με εύκολη πρόσβαση στα δημοσιογραφικά θεωρεία και στην αίθουσα συνεντεύξεων τύπου με 150 γραφεία και καθίσματα τα οποία είναι εφοδιασμένα με ρευματοδότες (220V, 50Hz) και με υποδοχές ISDN.

Η Μικτή Ζώνη βρίσκεται μεταξύ των αποδυτηρίων και των λεωφορείων των ομάδων, με εύκολη πρόσβαση τόσο από τα αποδυτήρια όσο και από το Press box και από την Αίθουσα Τύπου.

Τηλεοπτική κάλυψη

Για την πληρέστερη κάλυψη των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο Στάδιο, έχουν προβλεφθεί ειδικές θέσεις-πλατφόρμες για τοποθέτηση καμερών. Συγκεκριμένα υπάρχουν :

  • Μία πλατφόρμα στην κεντρική κερκίδα στο κέντρο του γηπέδου και σε κατάλληλο ύψος για τις κάμερες κύριας λήψης του αγώνα.
  • Δύο πλατφόρμες στο επίπεδο του αγωνιστικού χώρου στο ύψος κάθε μεγάλης περιοχής στη πλευρά που βρίσκονται και οι κύριες κάμερες
  • Δύο πλατφόρμες στο επίπεδο του αγωνιστικού χώρου και στο ύψος της γραμμής κάθε τέρματος στην πλευρά που βρίσκονται και οι κύριες κάμερες.

Μεγαφωνική εγκατάσταση / Φωτισμός / Ηλεκτρονικός πίνακας

Το Καυτανζόγλειο Στάδιο διαθέτει μεγαφωνική εγκατάσταση, που μπορεί να ακουστεί τέλεια εντός και εκτός Σταδίου και στον αγωνιστικό χώρο, από την οποία είναι δυνατή η μετάδοση μουσικής ή άλλου είδους ψυχαγωγίας. Για λόγους ασφαλείας, η μεγαφωνική εγκατάσταση είναι εφοδιασμένη και με εφεδρική παροχή ισχύος.

Το Στάδιο διαθέτει κύρια δέσμη προβολέων 1600Lux καθώς και ανεξάρτητη γεννήτρια παροχής ισχύος σε περίπτωση ανάγκης 800Lux.

Επίσης διαθέτει 2 βίντεο-οθόνες μία στη νότια και μία στη βόρεια πλευρά. Τέλος το Στάδιο διαθέτει ηλεκτρονικό σύστημα πρόσβασης εισιτηρίων και περιστρεφόμενες εισόδους.