ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΠΔΔ

Αθλούμαι - Συμμετέχω - Εκφράζομαι

Θεσσαλονίκη 14/02/2020

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Αθλούμαι - Συμμετέχω - Εκφράζομαι» στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο»

 Το Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο  και η  Περιφερειακή Διεύθυνση Π.Ε. & Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας και στο πλαίσιο της αναβάθμισης της ποιότητας της εκπαίδευσης και της σύνδεσης Αθλητισμού, Τέχνης και Πολιτισμού, θα υλοποιήσει για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά το καινοτόμο και επιτυχημένο πρόγραμμα «Αθλούμαι – Συμμετέχω – Εκφράζομαι στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο».

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει αθλητικές και καλλιτεχνικές δράσεις και  υλοποιείται σε συνεργασία με Αθλητικές Ομοσπονδίες και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, Τμήμα Μουσικών Σπουδών, Τ.Ε.Φ.Α.Α).

 

Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 17 Φεβρουαρίου 2020 και θα ολοκληρωθεί στις 12 Ιουνίου 2020.

Οι σχολικές μονάδες Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης, Ειδικής Αγωγής και Δομών Εκπαίδευσης προσφύγων, αρμοδιότητας της Π.Δ.Ε Κεντρικής Μακεδονία συμμετέχουν στο πρόγραμμα δωρεάν.

Οι δραστηριότητες του προγράμματος  πραγματοποιούνται στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη από τις 09:00 έως τις 13:00 με μέγιστο αριθμό μαθητών/τριών 80 ανά ημέρα.  

Οι μαθητές/τριες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να συμμετέχουν σε: 

α) αθλήματα όπως: Ποδόσφαιρο (Ποδόσφαιρο για Όλους), Καλαθοσφαίριση, Πετοσφαίριση (πρόγραμμα Παίζω Βόλεϊ), Χειροσφαίριση, Πολεμικές Τέχνες (Ταε κβο ντο), πάλη, Ξιφασκία, Αντισφαίριση, Επιτραπέζια Αντισφαίριση, Μοντέρνο Πένταθλο, Παραολυμπιακά Αθλήματα, Κωπηλασία.  

β) Πολιτιστικές δράσεις: 1. Εικαστικές απεικονίσεις -κατασκευές 2. Αθλητισμός και Μουσική.

Μέσα από τις δράσεις αυτές οι μαθητές/τριες έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν καλύτερα τον εαυτό τους, να πάρουν πρωτοβουλίες και να ενισχύσουν τη δημιουργική έκφραση, καθώς και την ανάπτυξη δεξιοτήτων.                

Το καινοτόμο πρόγραμμα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας που εμπιστεύτηκε και αγκάλιασε με ενθουσιασμό η εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, έχει ως συμπαραστάτες το Υφυπουργείο Αθλητισμού και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τη Διοίκηση και το προσωπικό του Εθνικού Καυτανζογλείου Σταδίου, καθώς και όλους τους συνεργαζόμενους φορείς.

Συντονιστές του Προγράμματος

Τσιγαρίδας Δημήτρης  Θεοχαρίδου Όλγα

Τηλέφωνο

2310 201736

e-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Καυτανζόγλειο Στάδιο

logo
Καλώς ήρθατε σε ένα από τα πιο γνωστά και πιο ιστορικά στάδια της Ελλάδας. Το Καυτανζόγλειο στάδιο, αν και έχει συμπληρώσει πάνω από 50 χρόνια από την εγκαινίασή του, σήμερα είναι ένα σύγχρονο και άριστα εξοπλισμένο στάδιο.


Θεσσαλονίκη
Προέκταση Αγίου Δημητρίου
2310 200082
Δε-Παρ.: 08.00 - 15.00

 

Στιγμές...

Μερικές Σημανιτκές στιγμές απο το Καυτανζόγλειο Στάδιο!

goalnews LARGE t 1041 7526279
1377191 10152316013602608 1103366520
photo 6
photo13

Newsletter

Κάντε εγγρραφή στο Newsletter και λάβετε στο e-mail σας όλα τα σημαντικά νέα και εκδηλώσεις του σταδίου.