ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΠΔΔ

Μήνυμα Προέδρου Επιτροπής Διοίκησης Καυτανζογλείου

proedros kaytanzogleio

Το Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της αθλητικής ιστορίας του τόπου μας και υπήρξε το μεγαλύτερο στάδιο της χώρας μέχρι το 1982.

Από το ταρτάν του έχουν περάσει μεγάλοι αθλητές και αθλήτριες του στίβου και έχουν πετύχει διακρίσεις, ενώ στο γήπεδο του διεξήχθησαν μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις της ομάδας του «Ηρακλή», της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου, αλλά και στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Στις εγκαταστάσεις του Σταδίου γυμνάζονται καθημερινά αθλητές και αθλήτριες συλλόγων -σωματείων αλλά και πολίτες.

Η οικονομική κρίση που βίωσε με δραματικό τρόπο η χώρα μας επέφερε δυστυχώς προβλήματα και στον αθλητισμό και φυσικά επηρέασε και το εθνικό μας στάδιο.

Στόχος μας, στην τρίτη δεκαετία του 21ου αιώνα, είναι το Καυτανζόγλειο να δημιουργήσει νέα δεδομένα, τόσο στον αθλητισμό όσο και τον πολιτισμό.

Ως Επιτροπή Διοίκησης εργαζόμαστε συστηματικά προκειμένου να αναβαθμίσουμε τις υποδομές, ακολουθούμε νέες πρακτικές, και με νέες αντιλήψεις θέλουμε να γραφεί η επόμενη σελίδα στο βιβλίο του Καυτανζογλείου.

Θέλουμε το εθνικό μας στάδιο να μπορεί να φιλοξενεί μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, συναυλίες, αλλά και να συνεχίσει να είναι το “σπίτι” δεκάδων αθλητικών συλλόγων και να προσελκύει πολίτες που θέλουν να γυμναστούν.

Το Καυτανζόγλειο πρέπει και μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Καλυψώ Γ. Γούλα

Καυτανζόγλειο Στάδιο

logo
Καλώς ήρθατε σε ένα από τα πιο γνωστά και πιο ιστορικά στάδια της Ελλάδας. Το Καυτανζόγλειο στάδιο, αν και έχει συμπληρώσει πάνω από 50 χρόνια από την εγκαινίασή του, σήμερα είναι ένα σύγχρονο και άριστα εξοπλισμένο στάδιο.


Θεσσαλονίκη
Προέκταση Αγίου Δημητρίου
2310 200082
Δε-Παρ.: 08.00 - 15.00

 

Στιγμές...

Μερικές Σημανιτκές στιγμές απο το Καυτανζόγλειο Στάδιο!

goalnews LARGE t 1041 7526279
1377191 10152316013602608 1103366520
photo 6
photo13

Newsletter

Κάντε εγγρραφή στο Newsletter και λάβετε στο e-mail σας όλα τα σημαντικά νέα και εκδηλώσεις του σταδίου.