ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΠΔΔ

Αιμοδοσία στο Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο.

Μεγάλη προσέλευση στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει το Καυταντζόγλειο Εθνικό Στάδιο σε συνεργασία με τα ΕΑΚ Θεσσαλονικης και τον Οργανισμό "Χαμόγελο του Παιδιού σήμερα και αύριο στις εγκαταστάσεις του.

Τη δράση ενίσχυσαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Θεσσαλονίκης και Ολυμπιονίκης, Βούλα Πατουλίδου, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ενώ παρών καθόλη τη διάρκεια ήταν ο Πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος.
Οι Θεσσαλονικείς ανταποκρίθηκαν σε ένα κάλεσμα κοινωνικής δράσης και αλληλεγγύης και προσέφεραν αίμα με σύνθημα "ο αθλητισμός δίνει ζωή".
Ολυμπιονίκες και διεθνείς αθλητές προσέφεραν αίμα και συνέβαλαν στην αιμοδοσία, όπως η Ιωάννα Μπούζιου (σόφτμπολ), η Φωτεινή Βαβάτση (τοξοβολία), ο Κλεάνθης Μπάρκας (ποδηλασία) η Μαρία Μουρατιδου (στίβος) και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος (καλαθοσφαίριση).

Την εκδήλωση υποστηρίζουν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, και οι δήμοι Θεσσαλονίκης, Νεάπολης-Συκεών, Πυλαίας- Χορτιάτη, Καλαμαριάς, Αμπελοκήπων- Μενεμένης, καθώς και το Ολυμπιακό Μουσείο, η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, ο Διεθνής Μαραθώνιος και ο Διεθνής Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης και άλλοι αθλητικοί και τοπικοί φορείς.

Καυτανζόγλειο Στάδιο

logo
Καλώς ήρθατε σε ένα από τα πιο γνωστά και πιο ιστορικά στάδια της Ελλάδας. Το Καυτανζόγλειο στάδιο, αν και έχει συμπληρώσει πάνω από 50 χρόνια από την εγκαινίασή του, σήμερα είναι ένα σύγχρονο και άριστα εξοπλισμένο στάδιο.


Θεσσαλονίκη
Προέκταση Αγίου Δημητρίου
2310 200082
Δε-Παρ.: 08.00 - 15.00

 

Στιγμές...

Μερικές Σημανιτκές στιγμές απο το Καυτανζόγλειο Στάδιο!

goalnews LARGE t 1041 7526279
1377191 10152316013602608 1103366520
photo 6
photo13

Newsletter

Κάντε εγγρραφή στο Newsletter και λάβετε στο e-mail σας όλα τα σημαντικά νέα και εκδηλώσεις του σταδίου.